Zabava

dvije noći lude zabave

Klub Opera otvara svoja vrata: Tulumi otvorenja ovoga petka i subote

Klub Opera otvara svoja vrata: Tulumi otvorenja ovoga petka i subote

Nakon mjeseci iščekivanja, uređenja prostora i pripremanja detalja, Opera klub u Zadru otvara svoja vrata! Službeno otvorenje je ovog vikenda, 12. i 13. srpnja, a otvorenje je produženo na dvije noći jer se petak popunio u prvih 24 sata nakon objave kluba na društvenim mrežama.

"Ovo će biti nešto novo i drugačije za Zadar i okolicu. Prva reakcija pokazuje da su svi uzbuđeni kao što smo mi", kaže jedan od vlasnika Pjerino Bebić dok potpisuje zadnje ugovore s dobavljačima. 

"Rad koji je uložen od strane cijelog tima zasjat će u petak i subotu kad otvorimo vrata prvim gostima", dodaje Bebić.

Uređenje je nešto drugačije nego Opera klub u Zagrebu, no samo zbog prirode prostora. Svi drugi elementi - boja, svjetla i atmosfera - ostaju vjerni brendu kluba koji je i u Zagrebu prije četiri godine zatresao noćnu scenu. 

Club manager Ivan Rendulić odradio je zadnje sastanke s DJ-ima koji će nastupati prvih noći.

"Opera će na početku, zbog velikog interesa, raditi svaku večer od otvorenja. Shvatili smo da bi bilo previše čekati samo vikende jer je dosta ljudi već rezerviralo stolove za prve večeri. Tijekom ljeta ćemo svakako imati tematske evente utorkom, četvrtkom, petkom i subotom. Kasnije ćemo se prilagoditi ritmu Zadra", kaže Rendulić.

Glazbeni program će na vikend otvorenja biti poseban

"Odlučili smo da se za tako veliko otvorenje ne ograničavamo, pa smo odabrali liste glazbe iz svih žanrova koje puštamo - house, tech house, pop, dance, hip-hop, trap... Bit će to jedna pozitivna atmosfera za prve noći upoznavanja s dragim Zadrankama i Zadranima", otkriva Rendulić.

Nova radna mjesta i (samo) punoljetni gosti

Što se tiče zaposlenika, Opera je složila prvi tim promotora i konobara, no dodaju da se zainteresirani uvijek mogu javiti na društvenim mrežama jer će se otvarati još radnih mjesta u budućnosti. 

Ivan Vucić, "originalni" Zadranin i voditelj osoblja, za kraj upozorava da u Operu ne smiju ulaziti osobe mlađe od 18 godina. 

"Stalo nam je do sigurnosti gostiju, a budući da u ponudi imamo alkoholna pića, tako osiguravamo da svi koji su ušli smiju odgovorno i samostalno donositi svoje kupovne odluke. Ne želimo ni osoblje dovoditi u nezgodnu situaciju i riskirati da posluže alkohol maloljetnicima", kaže Vucić.

 


Reci što misliš!