Zabava

najavljujemo

Sv. Filip i Jakov: Večer talijanskih canzona i evergreena na „Kontovom mulu“

Sv. Filip i Jakov: Večer talijanskih canzona i evergreena na „Kontovom mulu“

Večer talijanskih canzona i evergreena po prvi put će se održati na novoj lokaciji u ponedjeljak 15. srpnja 2019. godine s početkom u 21:30 sat na „Kontovom mulu“ (vaterpolo bazen) u Sv.Filip i Jakovu.

Koncert će se održati po prvi puta na ambijentalnoj lokaciji „Kontova mula“ koji se izvan sezone koristi kao privezište za male brodove, tijekom ljetnih mjeseci se na njemu organizira škola plivanja i vaterpola i održavaju vaterpolo utakmice, a prostor bazena je dosada korišten i za razna sportska događanja.

55699d8767f749f61a2659f34008fb36.jpg?ranOvim koncertom se želi pokazati da se ovaj prostor može koristiti i kao posebna i privlačna lokacija za kulturno-zabavna događanja.

„Kontov mul“ je mali mul s bazenom koji su prije više od 100 godina sagradili plemići  Borelli kao sastavni dio njihovog ljetnikovca.

Bazen je bio  spojen  s ljetnikovcem malim mostom, a u ponedjeljak će uz poseban scenski prikaz i iznenađenje biti prostor na kojem će odzvanjati zvukovi klavira pijanistice Gordane Pavić i glasova sopranistice Nere Gojanović i tenora Vladimira Garića jednog od naših 4 tenora i vodećeg vokala splitske klape Cambi.


Reci što misliš!