Zabava

najbolji vodič

Di večeras? Doznajemo gdje se nudi zabava u Zadru i okolici

Di večeras? Doznajemo gdje se nudi zabava u Zadru i okolici
Iva Perinčić

Vitezovi vranski, Lidija Bačić, Psihomodo pop, Đani Maršan... Doznajte gdje su najbolja mjesta za noćni provod u Zadru i okolici!

Petak, 16. kolovoza

U petak, 16. kolovoza u Joko baru u Pakoštanima svira Psihomodo pop! 

- Jamčimo ludi provod, zabavu ples i najbolje hitove kao krunu na sve zabave u ovoj sezoni, poručuju iz bara. Nakon koncerta, za pultom će biti DJ Antonio sa probranim hitovima do dugo u noć te garantira ludu zabavu.

Nećete pogriješiti ako krenete prema Vrani gdje se održava dvodnevni povratak u doba vitezova!

Dražen Zečić i grupa Banana od 22 sata nastupaju na fešti sv. Roka u Bibinjama.

Subota, 17. kolovoza

Koncert Jungle Boggie na Forumu s početkom u 21 sat.

U caffe baru Kult očekuje vas party uz dva dj-a, Troxy B2B i Angelo.

Ove godine, kao pobjednici Zadarskog karnevala, Udruga Kveštura i mladi Dikljani su se odlučili organizirati nešto novo na ovom području, Ljetni karneval.  

17. kolovoza s početkom u 20:00 sati kolona maskiranih skupina kretat će se uz glazbu do igrališta (Zgon - pokraj Taverne). Na igralištu uz DJ-eve i glazbu uživo, nastupit će i Zadarske plesne skupine, a nakon toga će se svaka maskirana skupina predstaviti publici. A bit će i različitog sadržaja za dječju zabavu. 

Projekcija filma: The Punk Singer čeka vas kod Nigdjezemske. The Punk Singer je film iz 2013. koji se bavi životom feminističke aktivistice, pjevačice bendova Bikini Kill i Le Tigre i jednom od začetnica Riot grrrl pokreta, Kathleen Hanne. Vidimo se ovu subotu u 21h u vrtu ispred Menze!

Na virskoj rivi zabava uz Lidiju Bačić i Tarapana bend.

U Pocco Locco baru u Biogradu na Moru s početkom u 21 sat očekuje vas koncert klape Munita i Đanija Maršana.

Ekipa koja stoji iza organizacije nezaboravnog Mayday partyja predstavlja nam 17. kolovoza još jedno ludilo na otvorenom - Full Moon Party!

U Posedarju u subotu nastupa Marko Škugor.

 

​​

Reci što misliš!