Zabava

večeras natupaju rezerve i jimmy shakers

Otvara se peti po redu Zadar Craft Beer Festival

Otvara se peti po redu Zadar Craft Beer Festival
Iva Perinčić

Svi ljubitelji vrhunskog zanatskog piva i oni koji to žele postati pozvani su na peti ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 5. do 7. rujna 2019. godine na prekrasnoj zadarskoj rivi.

U tri dana na jednom mjestu kušajte preko 90 vrsta zanatskih piva od preko 20 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala proizlazi iz izravnog kontakta posjetitelja i kuhara piva. Posjetitelji mogu iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Kako ništa ne bi nedostajalo, za odličnu zabavu zaslužni su koncerti koje i ove godine Zadar craft beer festival nudi besplatno. Poznati hrvatski bendovi već petu godinu uveseljavaju Zadrane i strane posjetitelje.

Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska i dalje živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 100 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su micro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Zadar Craft Beer festival nudi besplatan ulaz na koncerte:

05.09. – REZERVE/ JIMMY SHAKERS
06.09. – KOJOTI
07.09. – PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS / GATUZO
+ RESIDENT DJ

Posjetitelji festivala nakon kušanja zanatskih piva moći će se okrijepiti domaćim jelima u gastro kutku.

Budite dio craft priče petog Zadar CBF-a te uz vrhunska piva i gastronomske poslastice uživajte u odličnim koncertima. Vidimo se na ZADAR CRAFT BEER FESTIVALU!

Radno vrijeme festivala je od 17:00 do 03:00 sata.


Reci što misliš!