Zabava

cmc tv

Večeras pogledajte premijeru spota Basket klape otoka Ugljana za pjesmu “Cvit bez vode”

Večeras pogledajte premijeru spota Basket klape otoka Ugljana za pjesmu “Cvit bez vode”

U srijedu, 22. kolovoza u 19 sati na CMC televiziji bit će premijerno emitiran spot za pjesmu “Cvit bez vode” Basket klape otoka Ugljana.

Nakon premijere na CMC-u, pjesma će se moći čuti u programima većine radijskih i TV-postaja. Kao što smo pisali, s kompozicijom “Cvit bez vode” Klapa Basket sudjelovala je 9. kolovoza na 26. festivalu Melodije hrvatskoga juga u Opuzenu. U konkurenciji 25 pjesama i izvođača, Klapu Basket opuzenska publika proglasila je najsimpatičnijom i nagradila dugotrajnim pljeskom i umjetničkom slikom.

Za pjesmu “Cvit bez vode”, objavljenu u izdanju nakladničke kuće Croatia Records, tekst su napisali Denis Maričić Dendo i Marko Dunatov, autor glazbe je Denis Maričić Dendo, a aranžmana Saša Gajić.

Spot su snimili Eugen i Toni Kogoj – Studio G, a izvršni producent je Denis Maričić Dendo. Snimljen je u srpnju u Ugljanu, gostovala je i Udruga Điran, a Tanja Celent Alebić glavna je glumica.

U Basket klapi pjevaju: Alen Svorcina (vokalni solist), Zlatko Mrva (prvi tenor), Goran Pavin (drugi tenor i gitara), Željko Torbarina (bariton i gitara), Branko Kolega (bariton), Tomislav Šoša (bas), Anđelko Mišlov (bas), Mladen Končurat (bas).


Reci što misliš!