Zabava

tjedan do koncerta

Ulaznice za koncert Rite Ore po 30 posto nižim cijenama!

Ulaznice za koncert Rite Ore po 30 posto nižim cijenama!
thelavalizard.com

Iz SC Višnjik stigla je obavijest o obiteljskoj vikend akciji tijekom koje će u subotu i nedjelju biti moguće kupiti ulaznice za nastup Rite Ora u Zadru 30. kolovoza 2019. po 30 % povoljnijoj cijeni.

Zadar i Dvorana «Krešimir Ćosić» spremni su za još jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine.

Za točno tjedan dana, u petak 30. kolovoza, svjetski popularna britanska pop zvijezda Rita Ora rasplesat će tisuće fanova svojim poznatim hitovima koji haraju međunarodnim top ljestvicama.   

Najvjerniji fanovi već su si osigurali uživanje u spektaklu svoje omiljene zvijezde pa su tako ulaznice za FAN PIT rasprodane. No i vi još uvijek stignete osigurati svoje mjesto. Za obitelji s djecom otvorena je i posebna OBITELJSKA VIKEND AKCIJA koja traje 23. i 24. kolovoza tijekom koje će ulaznice biti moguće kupiti i u obiteljskom paketu (roditelj + dijete 7 - 18 godina, djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz ) po 30 posto povoljnijoj cijeni: 1+1 regularna ulaznica po cijeni od 350 kuna. 

U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna (pristup na parter/stajanje, kao i na tribine/slobodno sjedenje) te manji broj VIP ulaznica po cijeni od 450 kuna (u cijenu VIP ulaznice uključeno piće i finger food u VIP salonu). 

Moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati. Obzirom da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.euwww.ticketshop.hr

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar. 

Kao predizvođačice na jednom od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.


Reci što misliš!