Zabava

petak, 23. kolovoza

Fun Park Biograd prima Zlatni poni

Fun Park Biograd prima Zlatni poni

Naš najveći tematski park okitio se krajem sedmog mjeseca posebnim priznajem Zlatni poni - svojevrsnim Oscarom u sektoru zabavnih parkova, a svečana dodjela same nagrade održat će se u petak, 23. kolovoza.

"Iako smo prije 2 godine otvorili svoja vrata zabave i uveli i našu zemlju u svjetske trendove zabavnih parkova, s veseljem vas pozivamo na dodjelu svjetskog priznanja Zlatnog ponija svojevrsnog Oscara u svijetu zabave koje će se održati ovoga petka 23. kolovoza 2019. u 21.30 h, a primit će ga naša vesela domaćica Funny", poručuju iz Fun Parka Biograd.

Nagrada Zlatni poni u 17 godina svog postojanja prepoznala je izvrsnost preko 300 zabavnih parkova u svakoj kategoriji iz 46 zemalja svijeta, a ove godine posebno priznanje dodijeljeno je Fun Parku Biograd, koji se, iako je tek nedavno proslavio svoj drugi rođendan, vinuo prema svjetskim trendovima zabavnih sadržaja! 

I za sami vrhunac sezone priprema vrhunac ljetne zabave. Uz nezaboravne pustolovine kroz popularne tematske cjeline sve posjetitelje očekuje mnoštvo igara i zabavnih sadržaja u kojima će upravo oni imati glavnu ulogu!

23.08. i 30.08. Late Night Rides i proslava nagrade Zlatni poni!!

Noćne pustolovine Late Night Rides raskošni su doživljaj zabavnih vožnji uz specijalne svjetlosne efekte atrakcija Fun parka Biograd , a ovoga puta će vam se i na atrakcijama pridružiti i vesela maskota parka - sredozemna medvjedica Funny. Provozajte se s najzabavnijom točkastom Dalmatinkom, okinite koju dobru fotku pod svjetlosnim efektima i zaplešite pod svjetlima zabavnih atrakcija Fun parka Biograd.

Za sam uvod čekaju vas i igre bez granica s nagradama: skakanje u vrećama i graničar koje će mnoge vratiti u najveselije dane života. Najbolje ekipe će ponijeti kući i plišance kao uspomenu na dobar provod!  Zaplesat će se na ritmove zumbe uz plesače i naravno Funny, a atmosfera će se dodatno zapjeniti veselim pjena partijem.

Najhrabrije čeka posebno noćno iskustvo u najvećoj i najstrašnijoj kući straha! Ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i duhovima koji se nalaze zamračenim prostorijama uklete kuće, a ono što je najvažnije - vi ste aktivni sudionik neriješenog misterija na koji nitko nema odgovor. Ili ćete ga možda baš vi pronaći. Dođite, bez straha i uronite u nepoznati i mistični svijet Fun Parka Biograd!

Vrhunac prve večeri Late Night Rides, 23.08.2019. bit će i zajednička proslava u 21 sati na glavnoj pozornici uz predstavljanje svjetskog priznanja „Zlatni poni“ – svojevrsnog Oscara u sektoru zabavnih parkova kojega je Fun Park Biograd primio krajem 7 mjeseca u Bologni! Nagradu će naravno predstaviti, a tko drugi nego najveselija domaćica na ovim prostorima Funny i proslaviti je uz veseli ples s posjetiteljima i ekipom iz Fun Parka Biograd, animatorima i plesačima, a sve će se zaokružiti velikim spektaklom vatrometa.


Reci što misliš!