Zabava

fun park biograd vas poziva

U novu školsku godinu uz natjecanja, društvene igre i mnoštvo atraktivnih pustolovina!

U novu školsku godinu uz natjecanja, društvene igre i mnoštvo atraktivnih pustolovina!

Iako školske klupe zovu, u Fun Parku Biogradu zabava ne jenjava. Ludi vikendi u periodu od 05.09.2019. do 08.09.2019. i od 12.09.2019. do 15.09.2019. čekaju sve one željne dobrog provoda i ekipnog natjecanja.

Naravno, tu su i atrakcije koje neće još tako skoro ugasiti svoje motore, a prve vikende u devetom mjesecu posvećeni su društvenim igrama, natjecanjima i vožnjama. Jer kako kažu, najbolji provod je uvijek s ekipom spremnom za akciju!

Zaplovite na piratskom brodu i prebacite se u gusarske pustolovine jer piratski zaljev čeka sve hrabre ekipe koje će vješto vodenim prskajućim topovima nadvladati protivnike. A tu su još i gusari iz parka koji vas čekaju s vodenom paljbom iza ugla. Autići i mali čamci (bumper cars & boats) parkirani su i spremni za najzabavnije vožnje. Na kopnu ili vodi, na stazama našeg najvećeg tematskog parka možete bezbrižno juriti, a u malim čamcima i poprskati ekipu!

Sve hrabre pomorce čeka piratski brod koji će vam priuštiti turbulentnu plovidbu nemirnim gusarskim valovima. Primite se čvrsto za brod i testirajte svoje adrenalinske granice!

Još niste probali hit sezone: osvježavajući uzbudljivi spust na Atlantisu? Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku našeg bazena. Ili projurite na superbrzom plavcu Big Blue Rollercoasteru. Neka Vas ne prestraši njegova brzina jer to je čista navala adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu našeg svemirskog dijela, vrti se i okreće vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju.

Za virtualne pustolovine tu je XD Ride kino, jedino 7D kino na ovim prostorima koje vam nudi natjecanje u virtualnoj vožnji s pucaljkama, gdje se bilježe i snimaju rezultati ekipa. Jedna od najpopularnijih i nagrađivanih igara u zabavnih parkova odvući će vas u uzbudljivu virtualnu vožnju i doslovno ubaciti u morsko, kopneno ili svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima.

Svaki pravi party za ekipu nije ništa bez natjecanja i društvenih igara. Okušajte se u igri graničara, skakanju u vrećama, gađanju vodenim balonima i u veseloj atmosferi pripremite se za novu školsku godinu! Zaraza smijeha i dobre zabave prenijeti će se i na odrasle koji se također mogu pridružiti veselim igrama i atraktivnim vožnjama.

Radno vrijeme parka je od  14 do 21h.


Reci što misliš!