Zabava

samo veseleo!

Biogradski ljetni karneval obogatio kulturno zabavni program

Biogradski ljetni karneval obogatio kulturno zabavni program
BnM

Veselo i razigrano, biogradskom rivom, točnije od bazena "Ilirije" te oko čitavog Poluotoka, "maškarane" skupine svojim su nastupom privukle pozornost brojnih domaćih i stranih gostiju.

Događaj je to koji je u nizu kulturno zabavnih priredbi ponudio nešto drugačiju, no svakako zanimljivu zabavu a u kojoj su uživali brojni domaći i strani gosti Organizatori ovog ljetnog karnevala su domaća udruga "Tome Krnjeval", a koja je za tu prigodu ugostila i znatan broj udruga iz drugih hrvatskih gradova. 

Tako su zahvaljujući dobroj suradnji biogradske karnevalske udruge na čelu s predsjednicom Ines Miloš te njihovoj dobro suradnji sa srodnim udrugama, gradom prošetale brojne skupine od kojih je svaka imala neku svoju priču, temu, kostime i poruku. Imali smo prilike vidjeti razigrane i rasplesane cigane, odbjegle nevjeste, prinčeve sa svojim svitama, ratoborne i opasne skupine prijetećeg izgleda i brojne druge, što svakako nije bilo malo. 

Nije potrebno posebno naglašavati kako je njihov nastup duž rive bio atrakcija za brojne turiste koji se škljocali svojim aparatima i slikali se s brojnim likovima, sudionika ovog ljetnog karnevala u gradu Biogradu.


Reci što misliš!