Zabava

Nicki Minaj se povlači sa scene kako bi "imala svoju obitelj"

Nicki Minaj se povlači sa scene kako bi
Instagram

Američka rap zvijezda Nicki Minaj iznenadila je u četvrtak svoje obožavatelje objavom da se povlači iz svijeta glazbe kako bi "imala svoju obitelj".

Minaj (36) zaprepastila je i razočarala svojih 20 milijuna sljedbenika na Twitteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da bi bila trudna ili da je u braku.

"Odlučila sam se povući i imati svoju obitelj. Znam da ste sada sretni. Mojim obožavateljima - nastavite me podržavati sve do moje smrti", napisala je Minaj na Twitteru.

Minaj je u lipnju objavila da se planira oženiti svojim dečkom Kennetthom "Zoo" Pettyjem, kontroverznim glazbenim izvršnim direktorom s kriminalnom prošlošću, a u kolovozu je promijenila svoje ime na Twitteru u Gđa. Petty, ali nije rekla je li u međuvremenu došlo do vjenčanja.

Mnogi fanovi odbili su povjerovati u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da se prestane šaliti s takvim stvarima. Osim toga, sama Minaj još je u veljači nagovijestila da je dovršila peti album, zasad još bez naslova, ali bez objave datuma njegova izlaska.

Izvođačica hitova "Starships", "Super Bass", "Bang Bang" i "Anaconda" probila se na američku i svjetsku glazbenu scenu prije 10 godina svojim prvim albumom "Pink Friday", a poznata je po otvorenim i iskričavim komentarima, svađama s drugim pjevačima, šarenim perikama i alter egoima.

Jedna od svega nekolicine uspješnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 milijuna singlova kao solo izvođač, 60 milijuna singlova u kolaboraciji s drugim pjevačima i preko pet milijuna albuma, što ju čini jednom od najprodavanijih glazbenica na svijetu.

Minaj je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te 10 nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudac u showu "American Idol", te je 2016. uvrštena na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time.


Reci što misliš!