Zabava

subota, 28. rujna

HNK Zadar: Marin Ivanović Stoka otvoreno o paklu droge

HNK Zadar: Marin Ivanović Stoka otvoreno o paklu droge
Dalibor Urukalović/PIXSELL

U subotu, 28. rujna s početkom u 20 sati, u HNK Zadar svoju životnu priču pod nazivom "Stara škola kreka" ispričat će poznati hrvatski reper Marin Ivanović Stoka.

Edukativna predstava "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" autobiografska je monodrama Marina Ivanovića Stoke koji, iako je pokleknuo pred paklom droge, nije odustao od sebe. Nije odustala ni njegova obitelj. Vratio se na pravi put, iz najcrnje tame u svjetlo.

Svoju životnu priču kao upozorenje mladim generacijama da ne ulaze u pakao droge Marin utjelovljuje u monodrami koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Predstava je to koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem, ali i svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. To je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove.

Ne trebamo kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

 


Reci što misliš!