Zabava

borba s depresijom

Tajči progovorila o seksualnom zlostavljanju

Tajči progovorila o seksualnom zlostavljanju
Ivo Cagalj/PIXSELL

Velika pop zvijezda ‘90-ih, Tatjana Cameron Tajči (48), pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise” prošle godine. Na jahti MS Paradise polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću, za cijenu od 17.000 kuna.

Na službenim stranicama Tajči je osim programa krstarenja, otkrila i detalje iz privatnog života, točnije da je u mladosti bila seksualno zlostavljana. 

- Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje - napisala je Tajči.

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini.

Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a oni koji su uzeli apartmane na brodu platili su i do 25.000 kuna. Slične cijene su i ove godine. Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz pomoć gitare.

Message

 

​​

Reci što misliš!