Zabava

pokažite što znate

"Večera za 5 na selu" se vraća, prijavite se za 11. sezonu

Nakon uspješne desete sezone showa, RTL-ova najdugovječnija kulinarska emisija vraća se na male ekrane. Budite dio te slatke priče, pokažite što znate i prijavite za jedanaestu sezonu.

Omiljena kulinarska emisija u prethodnoj se sezoni preselila na selo, gdje su se prikazali tradicionalni načini pripreme starih autohtonih jela, ali i upoznali ruralni krajevi zemlje, kao i živopisni kandidati koji su s ponosom predstavljali svoj kraj. 

Zbog velikog interesa za takav format, počinje snimanje jedanaeste sezone kulinarske uspješnice i jedne od najpopularnijih gastro franšiza u Hrvatskoj. RTL je u potrazi za novim gurmanima i ljubiteljima hrane koji vole život na selu, a naročito uživaju u mirisima domaće hrane koju pripremaju.

Nemojte propustiti svoju priliku, prijavite se za novu sezonu showa 'Večera za 5 na selu'. Predstavite svoj kraj, pokažite vrsno kulinarsko umijeće i dokažite kako stari recepti vašeg kraja nisu zaboravljeni i da mogu doživjeti pet minuta slatke slave.

Prijaviti se možete na stranici OVDJE ili na telefonski broj 060 550 101 (cijena poziva: 3,49 kn/min za pozive iz fiksne linije odnosno 4,78 kn/min za pozive iz mobilne mreže).


Reci što misliš!