Zabava

26. i 27. listopada

Priključite se Supernova Gaming vikendu!

Priključite se Supernova Gaming vikendu!

Jedinstvena gaming zabava očekuje vas u vašem omiljenom shopping centru Supernova Zadar. Priključite se Supernova Gaming vikendu ove subote i nedjelje, 26. i 27. listopada te postignite najbolji hat-trick baš kao Cristiano Ronaldo, zabijajte nevjerojatne golove s 35 metara kao Leo Messi ili budite najbolji vezni igrač na svijetu baš kao Luka Modrić.

Sve što trebate je okupiti dobru ekipu s timskim duhom željnu dobrog natjecanja i još bolje zabave. Priključite se zabavi u Supernova centru Zadar s najmoćnijim audio i vizualnim efektima.

U Supernova centru Zadar dolazi najmoćnija zabava za apsolutno sve generacije. Pripremite se za najbolje avanture, preskočite najteže prepreke, osvajate gradove i trofeje, skačite iz helikoptera, vratite se u neka stara vremena uz najpoznatiji plavi kombinezon i crvenu kapicu. Spasite princezu ili člana svog tima, borite se protiv raznih oblika zla ili otputujte na nove destinacije. Sve to očekuje vas u sklopu jedinstvenog Supernova Gaming vikenda.

Subota je u znaku FIFA20 natjecanja za sve ljubitelje nogometa i nogometnih majstorija, a u posebnom VR kutu očekuje vas nezaboravno iskustvo putovanja u VR gaming svijet. Pridružite nam se od 16 sati uz veliko gostovanje YouTube zvijezde Leona Dejanovića, popularnog malog brata i sjajnog YouTubera Marka KC koji će se okušati u ulozi komentatora turnira.

Vratite se u neka davna vremena uz Retro kutak gdje vas očekuje vesela evergreen igrica Super Mario te pokažite svoje vještine u preskakanju prepreka i oslobađanju princeze.

Nedjelja je u znaku mega popularnog Fortnite natjecanja i zabavnog Brawl Stars turnira na osobnim mobitelima. Za najbolje natjecatelje i ekipe pripremili smo brojne super nagrade.

Više informacija uskoro pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.


Reci što misliš!