Zabava

požurite s traženjem smještaja

Tisuću je razloga da ne propustite jedinstveni otočki skijaški spust i najbolju zimsku feštu - "Išku kraljicu"

Tisuću je razloga da ne propustite jedinstveni otočki skijaški spust i najbolju zimsku feštu -
Dino Stanin/PIXSELL

Jedinstveno otočko skijaško i zabavno događanje - "Iška kraljica", ove će se godine po treći put održati na stazi od prirodnog ličkog snijega u centru Velog Iža a sama utrka je na rasporedu u subotu, 21. prosinca.

Ako već niste, požurite s traženjem smještaja na Ižu jer tog vikenda cijeli će se Zadar i pola Hrvatske uputiti na otok Iž sa željom da uživaju u spektakularnim spustevima i najboljoj zimskoj fešti na Jadranu.

Nadrealan doživljaj skijanja na hrvatskom otoku okruženom morskim plavetnilom, prati vrhunska zabava sa adventskim kućicama i vrhunskim glazbenim programom.

No photo description available.Majstorski utabana staza od pravog ličkog snijega otvara se u 19 sati, a dolazak do Velog Iža moguć je redovnim brodskim linijama iz Zadra te dodatnim linijama za posjetitelje Iške kraljice. Na Velom Ižu očekuju se i sudionici koji će stići privatnim brodicama.

Uz uživanje na utrci i zabavi, moguće je osigurati višednevni boravak na Velom Ižu rezervacijom smještaja u hotelu Korinjak ili u nekom od brojnih privatnih apartmana.

Mnoštvo je odličnih razloga da posjetite ovogodišnju Išku kraljicu, od kojih ističemo majstorski utabanu snježnu stazu, uživanje u ponudi adventskih kućica, uzavrelu navijačku atmosferu pod vodstvom Marija Petrekovića i vrhunsku zabavu uz glazbu Showtime benda.

Ne propustite jedinu otočku skijašku utrku, najveću otočku zimsku feštu i uživajte u neprocjenjivom doživljaju zimovanja na otoku.

Iška kraljica održava se uz potporu grada Zadra, TZ grada Zadra i zadarske županije te TZ zadarske županije. Glavni sponzor utrke je HEP, a sponzor dječje utrke je Apartmanija.


Reci što misliš!