Zabava

zenzacije

Ivan Šarić o Pernaru: On pjeva isto tako kako i vodi svoju politiku

Ivan Šarić o Pernaru: On pjeva isto tako kako i vodi svoju politiku
Davor Javorovic/PIXSELL

Ivan Šarić se u novoj epizodi showa "Zenzacije"osvrnuo na političare koji kopaju nos, ali i one koji rade probleme u Saboru pa ih straža mora iznositi van. No, budući da su političari već ionako svima dosadni, prebacio se na showbizz

Pamela se prijavila na Supertalent i osvojila je prvo mjesto za antitalent. Ona je apsolutno pobijedila u tome. Fulala je tekst, ton, intonaciju. Sve što je mogla pogriješiti je pogriješila, rekao je Ivan Šarić u novoj epizodi Zenzacije, showa koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata.

Šarić joj je, kao i žiri Supertalenta, savjetovao da prestane pjevati. 

- I ja bih želio igrati košarku kao Dino Rađa, ali ne ide - rekao je. 

No, nije Pamela usamljena što se tiče pjevačkog antitalenta. Glazbeni duo Ava Karabatić i Ivan Pernar stihovima su jedan drugog pitali: 'Ima li nade za nas?'. Pernar je kandidatkinji za predsjednicu milo naslonio glavu na ramena, a valjda joj je suptilno želio pokazati kako se nada za njih dvoje nikad nije ni ugasila. 

- Moj protukandidat, ali i dobar prijatelj Ivan Pernar, jedan od rijetkih koji se ne libi udarit šakom od stol za važne teme u Saboru. Naravno, ne smatram ga konkurencijom, kao ni druge kandidate - komentirala je Ava izvedbu koju si otpjevali na splitskom karnevalu prije dvije godine.

- Borim se već godinama da nemam fore o Pernaru, ali sad ću ipak posustati. On pjeva isto tako kako i voli svoju politiku. Da budemo jasni, ja ne volim niti jednog političara - rekao je Šarić.

Ako ništa, političari nas zabavljaju. Tako je HDZ-ovac Branko Bačić kopao nos, u svojoj fotelji u Saboru, i to naravno, nije moglo proći nezapaženo. 

Šarić nije sklon ni političarima iz regije. Komentirao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je dječaka od pet godina pitao pije li on rakiju. Mali se nije dao zbuniti pa je rekao da on to već radi 'pomalo'.

 


Reci što misliš!