Zabava

večeras od 19 sati

Domenica na zadarskom Adventu premijerno izvodi pjesme s debitantskog albuma

Domenica na zadarskom Adventu premijerno izvodi pjesme s debitantskog albuma
Sonja Dvornik

Sjajna i mlada hrvatska glazbena zvijezda Domenica Žuvela živi svoj najljepši san. U srijedu joj je objavljen debitantski CD, pa joj je sunce zasjalo ne samo nad glavom, već i oko srca.

Na prvom albumu „Ćiribu ćiriba“ nalaze se sve pjesme koje je kao singlice predstavljala posljednje dvije i pol godine, ali i neke nove pjesme poput naslovne „Ćiribu ćiriba“ koju ćemo ćuti advenstkom koncertu u Zadru. Bit će to premijera pjesme i albuma, pa je današnji datum koji Domenica očekuje s velikim nestrpljenjem.  

- Prvi put ću novu pjesmu izvesti baš u Zadru, pa me zanima kako će publika reagirati. Kako sam posljednjih dana bila u pripremama za CD, nisam uspjela vidjeti kakve su reakcije fanova na tu pjesmu. No „Ćiribu ćiriba“ se tek nekoliko dana može čuti, pa će Zadar biti prava premijera - kaže Domenica koja ne krije uzbuđenje i osjećaj sreće zbog prvog objavljenog albuma. Čekanje se u svakom slučaju isplatilo.

- Istina, bila sam strašno uzbuđena, jer je riječ o prvom CD-u. Kada sam ga uzela u ruke, zaista sam bila presretna. Obuzeo me osjećaj sreće, jer znam koliko sam radila da dođem do CD-a na kojemu su svi moji singlovi te dvije nove pjesme. Baš sam presretna - opisuje Domenica kako je doživjela pravi početak svoje diskografske karijere. Iako je CD tek od srijede u prodaji, na raznim internetskim platformama album se već mogao preuzeti, pa se njezin inbox brzo napunio porukama.

- Ljudi se javljaju porukama i podrškom, ali tek kroz nekih mjesec dana steći ću pravi uvid i dobiti malo bolje povratne informacije. Pravu promociju album će prije svega imati na koncertima - veseli se Korčulanka bliskoj budućnosti i nastupima uživo.  

- Uz Zadar i Zadarsku županiju me vežu lijepe uspomene, a sada prvi put dolazim na adventsku manifestaciju. Nadam se kako će nam opet biti lijepo - poziva Domenica svoje brojne zadarske fanove na novi zadarski koncert i predstavljanje albuma čije će krštenje biti na najljepšem mogućem mjestu – adventskoj pozornici.           

Category: 1623 - 1623

Reci što misliš!