Zabava

subota, 14. prosinca

"Nimeta" organizira radionicu plesa u štiklama

Screenshot (Youtube)

U subotu, 14. prosinca Plesna udruga "Nimeta" otvara radionicu plesa u štiklama! To je plesni stil koji je se najčešće može vidjeti u videospotovima pop, hip-hop i r'n'b pjevača i izvođača čija tehnika i plesni vokabular potječu iz raznovrsnih plesnih stilova.

HEELS ili ples u štiklama

Heels dance(Stiletto dance) ili ples u štiklama je moderna vrsta plesa nastala u kasnom 20. i ranom 21. stoljeću u SAD-u i Europi te je prvi tehnički stil plesa u štiklama zvan Showgirl ples.

To je plesni stil koji je se najčešće može vidjeti u videospotovima pop, hip-hop i r'n'b pjevača i izvođača čija tehnika i plesni vokabular potječu iz raznovrsnih plesnih stilova.

Karakteriziraju ga dinamični pokreti nogama bazirani na jazz-danceu i partnerskim plesovima, izolacijski pokreti torza preuzeti iz hip-hopa i trbušnog plesa, te plesni pokreti na podu, fluidni pokreti ruku i govor tijela preuzeti iz egzotičnih plesova i suvremenog plesa.

Info i prijave: 091 /604 2849 ili nimeta.ples@gmail.com

Facebook event

Radionica će se održati u subotu, 14. prosinca od 15 do 17 sati.

Plesna udruga Nimeta organizator je projekta u sklopu kojeg, uz potporu Grada Zadra, Zadarske županije i Mjesnog odbora Jazine II organizira niz besplatnih radionica.


Reci što misliš!