Zabava

14. prosinca u HNK

Gradska glazba u Zadar donosi dašak Hollywooda

Gradska glazba u Zadar donosi dašak Hollywooda

Gradska glazba Zadar i Vodička glazba iz Vodica zajedničkim će snagama svirati glazbene teme iz najpoznatijih filmova uz video projekcije. Koncert će se održati u subotu, 14. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati.

Gradska glazba Zadar najavljuje izniman glazbeni užitak, cjelovečernji koncert pod nazivom „Hollywood in Zadar“. Ovaj koncert drugi je u nizu ciklusa koncerata pod nazivom „Večeri uz Gradsku glazbu Zadar“ kojim se želi publici dočarati širok spektar repertoara puhačkog orkestra.

Ovaj koncert je poseban i iz još jednog razloga: udružit će se dva puhačka orkestra, Gradska glazba Zadar i Vodička glazba iz Vodica te zajedničkim snagama svirati glazbene teme iz najpoznatijih filmova, uz video projekcije.

Na repertoaru su poznate filmske melodije iz filmova kao što su Jurski park, Ratovi zvijezda, Batman, Sam u kući, Kako je Grinč ukrao Božić, Harry Potter i drugi. Koncert će se održati u subotu, 14. prosinca 2019. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati. Kroz glazbeno putovanje vodit će nas voditeljica Maja Cvitan.

Ulaz na koncert je besplatan.


Reci što misliš!