Zabava

neobična ponuda

Japanski milijarder traži djevojku koju vodi na put oko Mjeseca

Japanski milijarder traži djevojku koju vodi na put oko Mjeseca
www.pixabay.com

Kandidatkinje trebaju biti "zainteresirane za odlazak u svemir, sudjelovati u pripremi putovanja i željeti mir u svijetu".

Japanski milijarder Yusaka Maezawa u potrazi je za djevojkom koja će mu se pridružiti na putovanju oko Mjeseca, čime će ponovno pokušati privući pozornost javnosti, prenose HRT i Hina.

Četrdesetčetverogodišnjak, koji je prodao svoju online modnu trgovinu Zozo Inc konglomeratu SoftBank Group, u potrazi je za slobodnim djevojkama starijim od 20 godina za sudjelovanje u showu koji će se prikazivati na streaming servisu AbemaTV.

"Kako su me počeli obuzimati osjećaji usamljenosti i praznine, razmišljam samo o jednoj stvari - ljubavi prema ženi" - napisao je na web stranici za prijave Maezawa.

"Želim pronaći životnu partnericu. S budućom partnericom želim širiti ljubav i mir u svijetu iz svemira" - nastavlja Yusaka koji će 2023. postati prvi putnik koji će u privatnom aranžmanu u sklopu Muskova programa SpaceX putovati oko Mjeseca.

Maezawa je nedavno prekinuo vezu s 27-godišnjom glumicom Ayame Goriki. Na put oko Mjeseca planira povesti i umjetnike koji će u svemiru stvarati djela u sklopu projekta koji je nazvao "Dragi Mjeseče", kaže zanimljiva informacija iz "Zemlje izlazećeg sunca".

Kandidatkinje trebaju biti "zainteresirane za odlazak u svemir, sudjelovati u pripremi putovanja i željeti mir u svijetu", navodi se na web stranici. Rok za prijavu je 17. siječnja, a Yusaka Maezawa će svoju partnericu izabrati krajem ožujka...

​​

Reci što misliš!