Zabava

tihana lazović

Zadarska glumica pronašla ljubav u Beogradu

Zadarska glumica pronašla ljubav u Beogradu
Instagram

Po svemu sudeći, zadarskoj glumici Tihani Lazović posao je donio i novu ljubav. Snimajući seriju 'Tajkun' u Beogradu tamošnjim je novinarima otkrila kako je uz taj grad veže i nešto više od posla, a ubrzo je na svom Instagram profilu otkrila i o kome je riječ

Na premijeru filma 'Ajvar' 30-godišnja zadarska glumica Tihana Lazović stigla je kao pratnja 42-godišnjem glumcu Branislavu Trifunoviću, bratu Sergeja Trifunovića, i time potvrdila višemjesečna šuškanja da ih veže nešto više od prijateljstva.Iako je to bilo njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti, po fotografijama koje oboje već duže objavljuju na svojim Instagram profilima lako se može zaključiti da su već duže sretni.

Osim što borave zajedno u Beogradu, Trifunović ju je već posjetio i u njezinu rodnu Zadru, a zajedno s boravili i u Italiji.

Ljubav je, vrlo vjerojatno, rođena u Beogradu, gdje je Tihana Lazović snimala seriju 'Tajkun', a već je tada, na upit tamošnjih novinara, priznala kako je za taj grad veže nešto više od posla.

Iako nije željela otkriti detalje, ubrzo se doznalo da je najveći 'krivac' za njezin osmijeh na licu upravo 12 godina stariji kolega.

View this post on Instagram

#serbiancroatianborder

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Category: 1623 - 1623

Reci što misliš!