Zabava

mjesec dana od poroda

Anne Hathaway ponosno "prošetala" trbušćić na crvenom tepihu

Anne Hathaway ponosno
www.profimedia.hr

Samo mjesec dana nakon poroda Anne Hathaway zablistala na crvenom tepihu i ponosno pokazala obline


Nakon što je početkom prosinca po drugi put postala majka, oskarovka Anne Hathaway zablistala je na dodjeli nagrada Critic's Choice Awards u Santa Monici. Ovo je ujedno i prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon poroda

Zvijezda filmova 'Princezini dnevnici', 'Vrag nosi Pradu' i 'Interstellar', Anne Hathaway, ostavila je sve bez riječi, pojavivši se na crvenom tepihu dodjele Critic's Choice Awards u senzacionalnoj haljini s potpisom modne kuće Versace.

9ffe2236c1df24adea9d61a3e4f49949.jpg?v=2Iako je rodila prije nešto više od mjesec dana, slavna oskarovka ponosno je pokazala svoj trbuščić i višak kilograma koji je nakupila u trudnoći, dajući time i podršku svim novopečenim majkama koje su suočene s fizičkim promjenama.

Zlatna haljina dubokog dekoltea sa šišmiš rukavima lijepoj brineti odlično je pristajala, a Hathaway je stajling upotpunila zlatnim sandalama na petu, statement nakitom i crnom clutch torbicom.

Slavna glumica i njezin suprug Adam Shulman javnosti su otkrili rođenje drugog djeteta kada su početkom prosinca prošetali parkom u Connecticutu zajedno s malenim Jonathanom i tek rođenom bebicom, koju je oskarovka rodila u potpunoj tajnosti.


Reci što misliš!