Zabava

najavljujemo

Ovog petka ne propustite koncert Zorice Kondže i klape Cambi u Arsenalu

Ovog petka ne propustite koncert Zorice Kondže i klape Cambi u Arsenalu
Ivan Toman

Ovogodišnju koncertnu sezonu otvorit će jedinstvena glazbena diva Zorica Kondža u pratnji klape Cambi. Koncert će se održati u petak 24. siječnja 2020. godine s početkom u 21 sat.

Zorica, kao što većina vas zna, je jedna od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak “The Voice”.

Više od 3 desetljeća glazbene karijere, brojni albumi, nagrade i priznanja među kojima je i nagrada “Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi”, hitovi pjesama kao što su “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv” i mnogi drugi, zasigurno su garancija da ova glazbena poslastica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni rasprodani koncerti diljem Hrvatske najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.
Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova i vječitih hitova pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe!

Ne sumnjamo kako će u Arsenalu svojom kvalitetnom izvedbom i šarmom Zorica Kondža i klapa Cambi priuštiti koncert koji će se pamtiti.

Ulaznice potražite preko Eventim.hr 


Reci što misliš!